new icn messageflickr-free-ic3d pan white
SNCF 27730 @ Reuilly-Sauvigny | by Wouter De Haeck
Back to photostream

SNCF 27730 @ Reuilly-Sauvigny

De zon draaide ondertussen vrolijk verder (tijdens de zomer gaat dat vooral rond 13:00 aan een vlot tempo): hoog tijd om richting Reuilly en zijn befaamde bocht te trekken!

 

Met de auto werd de afstand stroomopwaarts vlotjes afgelegd en een half uurtje na doortocht van de TER in Fossoy, stond de volgende reguliere personentrein al op foto ;-) Ik verwijs jullie hier wel even naar de foto van mijn broer, omdat het geen makkelijke opgave was om in Reuilly de trein te platen tussen bovenleidingspalen en signaal, al was dat natuurlijk ook wel te wijten aan de snelheid van de trein! Met een tragere goederentrein leek ons dat makkelijker en dus besloten we om nog maar wat op het plekje te blijven wachten: je weet maar nooit wat er nog aankomt ;-)

 

Wel, het duurde exact vier minuten vooraleer de overweg de volgende trein aankondigde: het was dan wel geen goederentrein, maar een overbrenging van een AGC-treinstel. En deze keer klikte ik wel op het goede moment af! En zo stond deze AGC in de kleuren van MetroLor (kleurstelling van de regio Lorraine) ook op de gevoelige chip!

---

Transfert d'un AGC vide de Paris en direction de la région Lorraine, vu dans le courbe célèbre de Reuilly-Sauvigny!

 

Reuilly-Sauvigny (Picardie, Aisne). Artère Paris Est - Strasbourg. Mardi, 20 aout 2013 - 13h37.

---

Transfer of an empty AGC from Paris to the region Lorraine, as seen in the famous curve of Reuilly-Sauvigny!

 

Reuilly-Sauvigny (Picardie, Aisne). 20 August 2013 - 1:37 PM.

4,309 views
37 faves
10 comments
Taken on August 20, 2013