Svenska Rallyt 2011 - SS19
Vi har sett nest siste etappe som vi får med oss, SS19 Rämmen. Etter halvkjørt søndag er det fortsatt litt spennende, og ikke noe er avgjort riktig ennå.

Tekst og foto: Sladdeballa

Vi har brøyta oss inn i skogen for siste gang i år. Nå står vi ved Rämmens bredd og er smertelig klar over at sesongstarten på VM-rally 2011 snart er en saga blott. Vi har storkost oss til de grader med grom mat, gromme biler og heilfeit kjøring.

Enkelte var skeptiske til de nye bilene, men den biten slapp vi høre noe mer til allerede når Loeb passerte oss første gang på Likenäs fredag. Lyden var fetere enn vi kunne håpet på og kjørestilen breiere enn på mange år.

Med to norrbaggar som sikter seg mot pallen ved halvkjørt søndag kan vi glede oss over fantastisk innsats selv om vi savner sårt Henning Solberg, Eyvind Brynildsen og Anders Grøndal. Vi krysser fingra og håper at Petter og Mads holder seg på veien de siste etappene.

Nå er det ut i -26 for å fyre bålet for siste gang og spise kylling og ris mens vi venter på at våre fartsgale helter skal passere oss for siste gang og vi lettere vedmodig må rydde, pakke og komme oss hjemover til hverdagen.

Uansett hvordan de siste 4 etappene fortoner seg, vi har hatt en fantastisk helg!!
30 photos · 292 views