Aurskog Enduroen 2011
I dag pakket vi ned kamera og boller og reiste rett bort i gata for å se på Enduroløp på Mork.

Tekst og foto: Eple Most

En av gutta våre vi normalt ser på fire hjul i rally, Raymond Braaten, debutere på to hjul i ett lokalt Endurløp arrangert av NMK Aurskog-Høland.Dette måtte vi selvsagt få dokumentert.

Vi hadde aldri før vært og sett på Enduroløp, så vi var litt spente på hva som ventet oss. Vi fant noe vi antok ville være en grom plass ute på jorde.

Og jaggu... plassen var knallfin. Her var det en lang strekke som går inn i en ganske krapp høyresving og så fulgt av flere hopp.

Hvordan det gikk med Raymond? Han overlevde første heatet, god og svett med forfryst Camelback så han ikke fikk erstattet væske underveis =)

I heat to var det sluttkjørt. Etter ei lang strekke kjørte han på en som veltet forran. Men det var ikke slutt med det...

Raymond hadde klart og kjøre forbi noen, og de kom jo da selvsagt bakfra. En dem klarte ikke å unngå og lage pigghull på ryggen hans, og i fallet forstuet han høyre beinet som ganske kjapt hovnet opp til det dobbelte.

Men, Raymonds sluttkommentar var likevel klar: "-Dette var utrolig moro, så det blir nok fler løp. Først må jeg bare få ned hevelsen i beinet så jeg får på meg støvler igjen".
144 photos · 338 views
1