Warmetruiendag in de Kunsthal
Als voorproef op de 10de verjaardag van de Warmetruiendag 5 februari 2016 was er zondag 17 januari naast de tentoonstelling Insteken en Omslaan -breiwerk van Chanel tot Vivienne Westwood, het Warmetruiendagevent in de Kunsthal in Rotterdam. Je kon op de foto met de Trui van 2016 voor Greenchoice Warmetruiendag die je zelf gebreid had of van ons leende. De Trui Van 2016 is een ontwerp van Carolien Evers (BedtimeforBonzo) en de breipatronen (vrouw, man, kind) zijn gratis te downloaden op www.warmetruiendag.nl/brei-mee. Hier vind je ook een instructiefilmpje.

Fotografie: Eva Broekema (gele achtergrond) en Lara van der Krift (grijs).

De brei-actie #ikbreimee is een van de acties van Warmetruiendag om te onderstrepen dat de uitstoot van broeikasgassen verminderen echt geen "rocket science" is maar gewoon een kwestie van doen!

Meld je aan op de website www.warmetruiendag.nl, trek op 5 februari a.s. op Warmetruiendag De Trui Van 2016 of een andere mooie en warme trui aan, zet de verwarming één of twee graden lager en deel wat jij doet om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Energiebesparen doe je samen!

Verwarm jezelf, niet de wereld!
112 photos · 1,024 views
1