Одбележување на 75-годишнината од холокаустот на македонските Евреи во Скопје, Битола и Штип
Владини делегации присуствуваа на комеморативните настани за одбележување на 75-годишнината од холокаустот на македонските Евреи во Скопје, Битола и Штип.
52 photos · 86 views