new icn messageflickr-free-ic3d pan white
dia de la dona, agredolç dia | by dolors ayxendri
Back to photostream

dia de la dona, agredolç dia

agredolç dia,

agre, molt agre, per la injustícia que significa que calgui, encara, celebrar un Dia de la Dona, que calgui, encara, reivindicar el que és obvi, reclamar el que hauria de ser normal. És molt injust.

dolç, perquè si més no un cop a l'any hi ha una colla que no tenen més remei que avergonyir-se, que ja és l'hora que espavilin, que la majoria de la societat els exigeix ja un canvi.

Malauradament, però, o la colla és més gran del que sembla o la societat crida massa fluixet: la cosa és que demà, de nou, cal celebrar el Dia de la Dona.

Sols dir-te que tinc unes ganes immenses de deixar de celebrar aquest dia, ganes que no sigui gens necessari el Dia de la Dona. Ganes de viure la normalitat.

 

agridulce día,

agrio, muy agrio, por la injusticia que significa que haga falta, todavía, celebrar un Día de la Mujer, que sea necesario, aún, reivindicar lo obvio, reclamar lo que debería ser normal. Es muy injusto.

dulce, porque al menos una vez al año hay un grupo que no tienen más remedio que avergonzarse, que ya es la hora que despierten, que la mayoría de la sociedad les exige ya un cambio.

desgraciadamente, o el grupo es mayor de lo que parece o la sociedad grita flojito: la cosa es que mañana, de nuevo, hay que celebrar el Día de la Mujer.

sólo decirte que tengo unas ganas inmensas de dejar de celebrar este día, ganas que no sea nada necesario el Día de la Mujer. Ganas de vivir la normalidad

 

385 views
13 faves
35 comments
Taken on November 22, 2010