Workum, Thomashof
Het plan Thomashof

Aan de zuidwestzijde van Workum, dicht bij de sluis en rechtstreeks verbonden met de Friese meren en het IJsselmeer, is een waterrijke woonlocatie in ontwikkeling. Is het uw droom om ruim en betaalbaar te wonen aan vaarwater in Zuidwest-Friesland? Na het werk of in het weekend een stukje varen? De hengel uitwerpen vanaf uw eigen aanlegsteiger? De schaatsen onderbinden in uw eigen achtertuin? Dan is Thomashof precies wat u zoekt. Alleen hier vindt u een huis waar het 365 dagen per jaar voelt als vakantie.

Afwisselend bebouwd
In een periode van enkele jaren worden in Thomashof ruim 300 woningen gerealiseerd. Het gaat om vrijstaande woningen, villa’s, halfvrijstaande woningen en laagbouw appartementencomplexen. Een plek als Thomashof is ongekend in Nederland.

Veelzijdige en sfeervolle architectuur
Het plan Thomashof biedt een stijlvolle en afwisselende bebouwing in een omgeving die met oog voor detail en uiterste zorg is vormgegeven. De wijk krijgt een unieke indeling in afzonderlijke woonsferen met een centrale laan, een stadsrand, een groene rand, terpwoningen en een waterrand. Voor de wijk zijn hoge eisen gesteld aan ontwerp en inrichting. Het uitgekiende ontwerp van straten, water, oevers en groen biedt een woonomgeving waarin u zich vrij en toch beschermd zult voelen.

www.thomashof.nl
www.vdm.nl
44 photos · 114 views