new icn messageflickr-free-ic3d pan white
BEH 4/8 (pantógrafo enganchado) en Queralbs | by UT440 131M
Back to photostream

BEH 4/8 (pantógrafo enganchado) en Queralbs

Si el passat divendres pujava una fotografia d’un dels BEH 4/8 del Cremallera de Núria, i deia que dissabte hi tornava, avui en pujo una de dissabte, que si no fos pel que va passar, no la pujaria. Un cop fetes les fotografies de rigor a la Vall de Núria abans d’emprendre el camí vell per baixar fins a Queralbs, vaig començar el descens, fent algunes parades pel camí per anar fent fotos als punts que trobava interessants i per anar enxampant el material que anava circulant, com per exemple la llançadora entre Queralbs i Núria, que aquell dia la realitzava el A7 Taga. Quant ja estava a la boca inferior del túnel del Roc del Duí, gràcies a una trucada, vaig agafar el camí de formigó paral•lel al traçat, però vaig assabentar-me que la línia estava tancada per una enganxada amb la catenària a Queralbs. Així doncs, vaig trigar el mínim possible per veure les conseqüències de la incidència, trobant-me justament al A7 aturat entrant a una de les vies amb topall de l’estació de Queralbs, amb el pantògraf força afectat.

 

Si el pasado viernes subía una fotografía de uno de los BEH 4/8 del Cremallera de Núria, y decía que el sábado volvía, hoy subo una del sábado, que si no fuese por lo que pasó, no la subiría. Una vez hechas las fotografías de rigor en Vall de Núria antes de empezar el camino viejo para ajar hasta Queralbs, empecé el descenso, haciendo algunas paradas por el camino para ir haciendo fotos a los puntos que encontraba interesantes y para ir pillando el material que iba circulando, como por ejemplo la lanzadera entre Queralbs y Núria, que ese día la realizaba el A7 Taga. Cuando ya estaba en la boca inferior del túnel del Roc del Duí, gracias a una llamada, cogí el camino de hormigón paralelo al trazado, pero me enteré de que la línea estaba cerrada por un enganchón con la catenaria en Queralbs. Así pues, tardé el mínimo posible para ver las consecuencias de dicha incidencia, encontrándome justamente al A7 parado entrando en una de las vías con topera de la estación de Queralbs, con el pantógrafo bastante afectado.

 

If last Friday I uploaded a picture of one of the BEH 4/8 of Cremallera de Núria , and said was returning on Saturday, today I upload a a photo of Saturday, that if it were not for what happened, not rise. Having made the photographs of rigor in Vall de Núria before the old road to go down to Queralbs, began the descent, making a few stops along the way to go taking pictures to find interesting points to go plundering the material was circulating, such as shuttle between Queralbs and Núria, that that day performed the A7 Taga. When he was at the bottom of the tunnel mouth Roc del Dui thanks to a call, picked up the concrete path parallel to the path, but I learned that the line was closed by a snag with the catenary in Queralbs. So, I took the minimum possible to see the consequences of that impact, finding just the A7 stopped entering a molehill pathways with Queralbs station, with pantograph quite affected.

 

Si vendredi dernier, j'ai téléchargé une image de l'un des BEH 4/8 de Cremallera de Núria , et dit revenait le samedi, aujourd'hui je télécharger aa photo de samedi, que si ce n'était pas pour ce qui s'est passé, pas lieu. Après avoir effectué les photographies de rigueur dans Vall de Núria avant l'ancienne route pour descendre à Queralbs, a commencé la descente, ce qui rend quelques arrêts le long du chemin pour aller prendre des photos de trouver des points intéressants à aller piller le matériel a été en circulation, tels que la navette entre Queralbs et Núria, pour que ce jour effectué le Taga A7. Quand il était au fond de la bouche du tunnel grâce Roc Dui del à un appel, prit le chemin parallèle à la voie en béton, mais j'ai appris que la ligne a été fermée par un hic avec la caténaire à Queralbs. Alors, j'ai pris le minimum possible de voir les conséquences de cet impact, trouver juste la A7 cessé d'entrer une taupinière voies avec station Queralbs, soit avec le pantographe très touché.

8,230 views
14 faves
30 comments
Taken on August 18, 2012