new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Cargometro por El Papiol | by UT440 131M
Back to photostream

Cargometro por El Papiol

Durant unes setmanes, per avaria de la parella titular de 310, el Cargometro de Ferrocarrils de la Generalitat va anar traccionat per locomotores de Comsa (actualment, si encara no s’han arreglat les motrius, les dues branques van amb les MaK de Comsa). Durant dues breus etapes d’unes dues o tres setmanes la tracció va ser donada per una de les dues LMZ de Comsa, les conegudes com a Daneses, la qual vaig sortir a enxampar diverses vegades, ja que veure’l amb aquesta tracció costa, i no sabia quant s’aniria a repetir, així que com molts ja sabreu, el seguiment que va rebre aquest servei, tant amb danesa com amb MaK, va ser força ampli. A la foto d’avui, la LMZ5122 a càrrec del Cargometro entre la factoria de Seat a Martorell i el port de Barcelona, incorporant-se al ramal d’entrada d’aquest, amb la LAV Madrid – Barcelona - Frontera Francesa al costat.

 

Durante unas semanas, por avería de la pareja titular de 310, el Cargometro de Ferrocarrils de la Generalitat fue traccionado por las locomotoras de Comsa (actualmente, si aún no se han arreglado las motrices, las dos ramas van con las MaK de Comsa). Durante dos breves etapas de unas dos o tres semanas la tracción fue dada por una de las dos LMZ de Comsa, las conocidas como Danesas, la cual salí a pillar en varias ocasiones, ya que verlo con esta tracción cuesta, y no sabía cuando se iba a repetir, así que como muchos ya sabréis, el seguimiento que recibió este servicio, tanto con la danesa como con la MaK, fue bastante amplio. En la foto de hoy, la LMZ5122 a cargo del Cargometro entre la factoría de Seat en Martorell y el puerto de Barcelona, incorporándose al ramal de entrada de este, con la LAV Madrid – Barcelona – Frontera Francesa al lado.

 

For a few weeks, one of the Cargometro services, between Martorell and Barcelona, of FGC was served by Comsa locomotives, due a breakdown of the titular locomotives. During two or three weeks, the locomotive of Comsa that took the train was one of the diesel locomotives LMZ of Comsa, more exactly the LMZ5122. In this occasion I took the photo in El Papiol, in the first meters of the access line to the Barcelona port.

 

Pendant quelques semaines, un des services Cargometro, entre Martorell et Barcelone, de FGC a été servi par des locomotives Comsa, en raison d’une panne d’une des locomotrices titulaires. Pendant deux ou trois semaines, la locomotrice de Comsa qui a pris le train a été l'un des locomotrices diesel LMZ de Comsa, plus exactement la LMZ5122. A cette occasion j'ai pris la photo à El Papiol, dans les premiers mètres de la ligne d'accès au port de Barcelone.

1,505 views
7 faves
19 comments
Taken on November 8, 2011