new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Rodalies en Puigcerdà | by UT440 131M
Back to group

Rodalies en Puigcerdà

Ahir va caure una nova nevadeta a Cerdanya, ja que tot i que les previsions apuntaven a una nevada copiosa, al final va resultar ser una petita enfarinada de no res, però que va servir per fer la primera foto de la temporada a una unitat de la sèrie 447 amb els colors de Rodalies de Catalunya. Així doncs, desprès d’arribar de La Seu d’Urgell i canviar-me de roba per anar a treballar a pistes, vaig passar una estona per Puigcerdà a veure que tal estava tot, trobant-me amb aquesta unitat esperant per iniciar recorregut cap a Barcelona. Cal dir que neu no va caure, però fred en va fer i molt!

 

Ayer cayó una nueva nevadita en Cerdanya, ya que aunque las previsiones apuntaban a una nevada copiosa, al final resultó ser una pequeña nevada de nada, pero que sirvió para hacer la primera foto de la temporada a una de la serie 447 con los colores de Rodalies de Catalunya. Así pues, después de llegar de La Seu d’Urgell y cambiarme de ropa para ir a trabajar a pistas, pasé un rato por Puigcerdà a ver que tal estaba todo, encontrándome con esta unidad esperando para iniciar recorrido hacia Barcelona. Cabe decir que nieve no cayó, ¡pero viento hizo y fuerte!

 

Yesterday I went to Puigcerdà in the morning, for made one train spotter photo with snow. It was a little snow, but it appears in the photo, an electric unit of 447 series of Renfe Operadora, with the colors of Rodalies of Catalunya, waiting in Puigcerdà with a service between this station and l’Hospitalet de Llobregat.

 

Hier je suis allé à Puigcerdà le matin, pour faire un photo de Train Spotter avec de la neige. Il était un peu de neige, mais il apparaît dans la photo, une unité électrique de la série 447 de Renfe Operadora, avec les couleurs de Rodalies de Catalunya, dans l'attente de Puigcerdà avec un service entre cette gare et l'Hospitalet de Llobregat.

6,372 views
22 faves
30 comments
Taken on January 29, 2012