new icn messageflickr-free-ic3d pan white
TGV y TER en Narbonne | by UT440 131M
Back to photostream

TGV y TER en Narbonne

Va ser una llarga jornada, iniciada vora quarts de cinc del matí, on agafaria el cotxe per anar a recollir els cràpules que m’acompanyaven. Per davant es presentava un dia bastant ple de trens a terres franceses, amb el punt fort del “Train de la Côte Vermeille”, el qual no va resultar ser tant històric, però va agradar de veure. Un dels que vam veure a Narbonne, mentre fèiem temps per dinar, fou aquest, un TGV Dúplex, a punt d’abandonar l’estació de Narbonne, amb un TER format per dos AGC de 4 cotxes amb els colors del Llanguedoc - Rosselló al costat. Com no, una salutació a l’Oriol i a l’Adrià per aquell dia.

P.D.: Veient les darreres fotos que s’han pujat de material francès, hi havia gust de pujar alguna.

 

Fue una larga jornada, iniciada cerca de las cuatro de la mañana, donde cogería el coche para ir a recoger los crápulas que me acompañaban. Por delante se presentaba un día bastante lleno de trenes en tierras francesas, con el punto fuerte del "Train de la Côte Vermeille", el cual no resultó ser tan histórico, pero gustó de ver. Uno de los que vimos en Narbonne, mientras hacíamos tiempo para comer, fue este, un TGV Dúplex, a punto de abandonar la estación de Narbonne, con un TER formado por dos AGC de 4 coches con los colores del Languedoc - Roussillon al lado. Como no, un saludo a Oriol y Adrià por ese día. P.D.: Viendo las últimas fotos que se han subido de material francés, venía de gusto de subir alguna.

 

In the last travel to France for make some photography’s at “Train de la Côte Vermeille”, we went to Narbonne, waiting for lunch and for the inverse service of the historical train. During the minutes that we stay at Narbonne station, one of the trains that we saw was this, a TGV Duplex, waiting for continue the travel, with a couple of AGC electric units on the other side.

 

Dans le dernier voyage en France pour faire quelques photographies au "Train de la Côte Vermeille", nous sommes allés à Narbonne, dans l'attente pour le déjeuner et pour le service inverse du train historique. Pendant les minutes qui nous restent sur la gare de Narbonne, un des trains que nous avons vu était ce, un TGV Duplex, attend poursuivre le voyage, avec une pareille d'unités électriques AGC de l'autre côté.

6,313 views
11 faves
22 comments
Taken on September 10, 2011