new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Autometro por Cornellà | by UT440 131M
Back to group

Autometro por Cornellà

Abans d’ahir vaig rebre un avís per part d’en Lluís, conforme la TD2000 llogada per FGC a Euskokargo, estava encarregant-se de la tracció del servei Autometro, entre la factoria de Seat i el port de Barcelona. Això em va fer canviar els plans d’ahir, passant d’anar a pel fruiter i anant a Cornellà a per aquest, a veure si encara seguia. Desprès de suportar molt fred i veure només tres trens per les vies d’Adif, va passar el protagonista del dia, amb el qual vaig provar un enquadrament una mica diferent al que ens té acostumats la zona, fent servir una mica d’angular. A la foto d’avui doncs, el servei Autometro amb la ex-2003 (Urumea) d’Euskokargo, la qual ara ha sigut rebatejada com a 255.01 d’ FGC. Des d’aquí, agrair al Lluís el seu avís, a qui aprofito per dedicar la foto.

 

Antes de ayer recibí un aviso por parte de Lluís, conforme la TD2000, alquilada por FGC a Euskokargo, estaba encargándose de la tracción del servicio Autometro, entre la factoría de Seat y el puerto de Barcelona. Esto me hizo cambiar los planes de ayer, pasando de ir a por el frutero y yendo a Cornellà a por este, a ver si aún seguía. Después de soportar mucho frío y ver solo tres trenes por las vías de Adif, pasó el protagonista del día, con el cual probé un encuadre un poco diferente al que nos tiene acostumbrados la zona, usando un poco de angular. En la foto de hoy, el servicio Autometro con la ex2003 (Urumea) de Euskokargo, la cual ahora ha sido rebautizada como a 255.01 de FGC. Desde aquí, agradecer a Lluís el aviso, a quién aprovecho para dedicar la foto.

 

After a notice of Lluís that the Autometro service was going with the TD2000 locomotive of Euskokargo, leased to FGC, yesterday I went to make the photo of him in Cornellà. There was a cold day, and I only saw three trains for the Adif line. At eleven o’clock, this train appeared at the bottom of the image, the TD2000 ex-2003 (called Urumea), now called 255.01 of FGC, the new diesel and electric locomotive of FGC.

 

Après un préavis de Lluís que le service Autometro allait avec la locomotrice TD2000 de Euskokargo, loué à FGC, hier je suis allé à faire la photo de lui à Cornellà. Il y avait une journée froide, et je n'ai vu que trois trains pour la ligne Adif. À onze heures, ce train à apparu au bas de l'image, la TD2000 ex-2003 (appelé Urumea), maintenant appelé 255,01 de FGC, la nouvelle locomotrice diésel et électrique de FGC.

4,084 views
22 faves
40 comments
Taken on January 18, 2012