flickr-free-ic3d pan white

TGV por Port-la-Nouvelle

Com en la primera visita a la zona, anant a pel mateix objectiu, el tren de la Costa Vermella, va tocar suportar vent a sobre el pont de Port-la-Nouvelle, tot i que aquest cop més suau que en aquella visita amb en Jacob, en Martí i en David. Desprès de veure passar el citat tren i esperar una estona més per veure si teníem sort i passava algun mercaderies, va passar un dels múltiples TGV que fan pas per aquesta localitat en el seu camí cap a Perpinyà o Figueres-Vilafant, sent el torn aquest cop d’un dels TGV Dúplex de la SNCF. Perdoneu per el tractament un tant agressiu a l’hora de revelar la imatge, però la original estava una mica fotuda i s’ha fet el que s’ha pogut per deixar-la el millor possible. Com no, enviar una gran salutació als companys que van venir amb mi aquell dia, l’Oriol i l’Adrià.

 

Como en la primera visita a la zona, yendo a por el mismo objetivo, el tren de la Côte Vermeille, tocó soportar viento encima del puente de Port-la-Nouvelle, aunque esta vez más suave que en esa visita con Jacob, Martí y David. Después de ver pasar el citado tren y esperar un rato más para ver si teníamos suerte i pasaba algún mercancías, pasó uno de los múltiples TGV que hacen paso por esta localidad en su camino a Perpignan o Figueres-Vilafant, siendo el turno esta vez de uno de los TGV Dúplex de la SNCF. Perdonad por el tratamiento un tanto agresivo en el momento de revelar la imagen, pero la original estaba un poco jodida y se ha hecho lo que se ha podido para dejarla lo mejor posible. Como no, enviar un gran saludo a los compañeros que vinieron conmigo ese día, Oriol y Adrià.

 

A TGV Duplex of SNCF, made by Alstom, arriving at Port-la-Nouvelle, with a service to Perpignan.

 

Un TGV Duplex de la SNCF, fabriqué par Alstom, arrivant à la gare de Port-la-Nouvelle, avec un service à destination de Perpignan.

8,759 views
30 faves
25 comments
Taken on September 10, 2011