Kolegji AAB nënshkroi kontratë me kompanitë gjermane DKV dhe Expert Plaze nga e cila mund të punësohen mijëra studentë të Infermierisë
Me një ceremoni solemne, Kolegji AAB nënshkroi kontratë me dy kompanitë gjermane DKV dhe Expert Plaze, qëllimi i së cilës është që studentëve të këtij kolegji t’u krijohet mundësia e punësimit të menjëhershëm në tregun gjerman si infermier/e.
8 photos · 159 views