Ambasadori gjerman Sh.T. Christian Heldt mbajti ligjëratë speciale për studentët e Kolegjit AAB
Në kuadër të ligjëratave speciale me diplomatë të huaj për studentët e Shkencave Politike dhe Diplomacisë të Kolegjit AAB, një ligjëratë të tillë e zhvilloi ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë, Sh.T. Christian Heldt, i cili foli për politikën e jashtme gjermane, për historikun dhe sfidat me të cilat u përballën shteti Gjerman në të kaluarën,por edhe për zhvillimet aktuale dhe sfidat e qytetarëve të Kosovës.
9 photos · 162 views