Konferenca Studentore Ndërkombëtare
Në Kolegjin AAB u mbajt Konferenca Ndërkombëtare Studentore, në të cilën morën pjesë një numër i madh i studentëve nga vendi, rajoni dhe nga bota.
14 photos · 199 views