Në Kolegjin AAB u realizua aksioni humanitar për dhurimin e gjakut
Fakulteti i Infermierisë i Kolegjit AAB, në bashkëpunim Qendrën Kombëtare të Kosovës për Transfuzionin e Gjakut (QKKTGJ), në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Infermierisë, në ambientet e Kolegjit AAB, realizuan aksionin një ditorë për dhurimin vullnetar të gjakut nga studentët dhe stafi i këtij institucioni, nën moton: “Dhuro gjak, shpëto jetë”.
9 photos · 113 views