Kolegji AAB nderoi me Çmimin Ndërkombëtar për të Drejtat e Njeriut, ish-kryeministrin e Italisë, Massimo D’Alema
Në një ceremoni solemne të mbajtur në Qendrën Mediale Universitare, Kolegji AAB nderoi me Çmimin Ndërkombëtar për të Drejtat e Njeriut, ish-kryeministrin e Italisë, Massimo D’Alema, me motivacionin për kontributin e tij dhe shtetit italian për lirinë dhe ndërtimin e paqes në Kosovë.
17 photos · 188 views