Kolegji AAB dhe KFOR zhvilluan lojë miqësore
Në vazhdën e shumë aktiviteteve sportive brenda Kolegjit AAB, sot u zhvillua ndeshja miqësore në Volleyball në mes të AAB-së dhe KFOR-it.Loja përfundoi me rezultat pozitiv për ekipin e Kolegjit AAB, përkundër rezultatit të ndeshjes, e rëndësishme ishte ideja dhe zhvillimi i këtij takimi si dhe vazhdimi i një bashkëpunimi të frytshëm të AAB-së dhe KFOR-it.
16 photos · 145 views