new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Consuegra | by Toni Duarte
Back to group

Consuegra

www.toniduarte.tk

  

toniduartefotografia.blogspot.com.es

 

Toni Duarte Freelance Photographer

Please don't use this image on websites, blogs or other media

without my explicit permission.

© All rights reserved

  

Contac: fotografia@toniduarte.tk

      

Wikipedia:

El terme "Consuegra" es deriva de l'antiga ciutat pre-romana de Consabura que significa "la confluència del riu Sevo". Sevo seria l'antic nom del riu Amarguillo.El municipi es troba situat a la falda d'un turó a la comarca de la Manxa. El seu terme municipal limita a l'est amb Madridejos, al nord amb Mora i Turleque, a l'oest amb Urda i Els Yébenes, a la província de Toledo, i al sud amb Villarrubia dels Ulls en la de Ciudad Real.

Comprèn les muntanyes Valdespino, Devesa Nova, Sierra Luenga, la Mata, la Serna, serrezuelas, la Gineta i la Alberquilla. El riu Amarguillo, sec a l'estiu (encara que va ser motiu d'una gran inundació en 1891), que neix a les Muntanyes de Toledo (dins el terme municipal de Urda) i el travessa d'oest a est fins abocar la seva aigua al riu Guadiana. el principal sector econòmic és el primari, amb l'agricultura que destaca en el conreu del cereal, la vinya i l'olivera, i explotacions ramaderes intensives. La indústria és sobretot del tèxtil i de la fusta, amb algunes auxiliars i de serveis. El sector terciari es basa en el turisme, la restauració, i també el comerç.

          

Es:

El término "Consuegra" se deriva de la antigua ciudad pre-romana de Consabura que significa "la confluencia del río Sevo". Sevo sería el antiguo nombre del río Amarguillo.El municipio se encuentra situado en la falda de un cerro en la comarca de La Mancha. Su término municipal linda al este con Madridejos, al norte con Mora y Turleque, al oeste con Urda y Los Yébenes, en la provincia de Toledo, y al sur con Villarrubia de los Ojos en la de Ciudad Real.

Comprende los montes Valdespino, Dehesa Nueva, Sierra Luenga, la Mata, la Serna, Serrezuelas, la Gineta y la Alberquilla. El río Amarguillo, seco en verano (aunque fue motivo de una gran inundación en 1891), que nace en los Montes de Toledo (dentro del término municipal de Urda) y lo atraviesa de oeste a este hasta verter su agua en el río Guadiana.El principal sector económico es el primario, con la agricultura que destaca en el cultivo del cereal, la vid y el olivo, y explotaciones ganaderas intensivas. La industria es sobre todo del textil y de la madera, con algunas auxiliares y de servicios. El sector terciario se basa en el turismo, la restauración, y también el comercio.

17,987 views
580 faves
932 comments
Taken on September 7, 2012