new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Old reformatory.

www.toniduarte.tk

 

Toni Duarte Freelance Photographer

Please don't use this image on websites, blogs or other media

without my explicit permission.

© All rights reserved

Contac: toniduarte[a]cmail.cat

 

Wikipedia:

Un reformatori és un establiment correccional on s'intenta rehabilitar i educar a menors d'edat que han comès algun delicte, i on aquí habiten pel temps que s'hagi dictat.

Bàsicament tracta de l'empresonament amb fins de transformació de l'ànima i la conducta, detenció aïllada, treball regular, influència religiosa (no sempre), tot ajuda l'individu a corregir-se i adquirir l'hàbit de treball. Aquest fet té la seva retribució, que a més d'ajudar a la presó a autofinançar, ajuda l'individu per mitjà de la retribució personal dels presos a reinserir moral i materialment en la societat i l'economia.

 

ESP:

Un reformatorio es un establecimiento correccional donde se intenta rehabilitar y educar a menores de edad que han cometido algún delito, y donde ahí habitan por el tiempo que se haya dictado.

Básicamente trata del encarcelamiento con fines de transformación del alma y la conducta, detención aislada, trabajo regular, influencia religiosa (no siempre), todo ayuda al individuo a corregirse y adquirir el hábito de trabajo. Este hecho tiene su retribución, que además de ayudar a la prisión a autofinanciarse, ayuda al individuo por medio de la retribución personal de los presos a reinsertarse moral y materialmente en la sociedad y la economía.

 

ING:

A youth detention center, also known as a juvenile detention center (JDC),juvenile hall or, more colloquially as juvie, is a secure residential facility for young people, often termed juvenile delinquents, awaiting court hearings and/or placement in long-term care facilities and programs. Juveniles are held in detention centers to ensure appearance in court and to protect public safety if less restrictive alternatives are not available or appropriate. A "juvenile hall" is a holding center for juvenile delinquents

5,290 views
49 faves
183 comments
Taken on February 12, 2011