Elfia Arcen 2019
Tijdens Elfia in Arcen 2019 was er wederom de gelegenheid om in de Secret Photo Studio door Arnold de Gans een profiel foto te laten maken.

Dit keer was de Studio verstopt in de Bodypaint tent van FIP Facepaint In Progress.
FIP at Elfia is al meer dan 10 jaar een begrip tijdens de Elfia dagen.
FIP (FIP = Facepaint in Progress) is een stichting ter promotie van de professionele face en bodypainter.

Wat is Facepaint In Progress?

Facepaint In Progress is opgericht met tot doel promoten van het professionele face, belly & bodypainting als kunstvorm.
FIP geeft de face en bodyart-artiesten in West - Europa de gelegenheid om gezamenlijk hun niveau te verhogen en te netwerken voor een toekomstige samenwerking.
Verder zetten wij alle middelen in om de buitenwereld kennis te laten maken met de professionele face- en bodyartiesten als animatie en kunstvorm.
Mocht u een artiest zoeken in uw buurt, dan brengen wij u graag in contact met een goede. Kindergimeurs
Er is een groot verschil tussen braderiezonnetjes en het professionele kindergrime/facepaint. Alleen al in de vele trainingen die de artiest gevolgd heeft waardoor ze snel, veilig en correct kunnen werken. Houd U zelf niet voor de gek. Een professionele kindergrimeur is dubbel en dwars het geld waard.
Bodypaint artiesten Zijn er in vele vormen en maten. Het snelle werk versus het kunstzinnige werk met de airbrush. Werken met spons en penseel of special FX. Iedere artiest heeft zo zijn voorkeuren en iedere methode zijn charmes. Van snel sjablonenwerk tot ingewikkelde kunstwerken. Er is altijd een artist te vinden die voldoet aan uw wensen en budget.

*********************
The use of any of the images in this set without prior written permission is prohibited, with the exception of personal use by the individuals portrayed therein.
181 photos · 249 views
1