new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Oktoberfest München 2014 | by texaafke
Back to photostream

Oktoberfest München 2014

Samen met Aafke een arrangement Oktoberfest München. Eerst die kant maar eens op en via hotelkamerveilingen twee overnachtingen in Warmensteinach voor een prikkie. Dat ligt bovenin Beieren. Daar met de bus en de lift de Ochsenkopf op gegaan en terug naar het hotel gelopen. De volgende dag met de auto naar de Felsenlabyrinth in Luisenburg (mooi!) en met een soort karts de berg af. Later die middag naar een thermen. Weer een dag goed besteed.

Dag later op tijd naar München. Een kleine 2,5 uur rijden nog. Oktoberfest was een hele belevenis. Alleen al die hele stoet mensen in dirndls en lederhosen van het station naar de Wiesn. Ook wij want we hadden het spul nou eenmaal en zo vielen we niet op. Eerst het terrein over en in het reuzenrad. Daarna in de Hofbrau tent onze box opgezocht. Was gezellig en qua bier hebben we het netjes gehouden. Toen nog een rondje en naar het hotel.

Weer een dag later door naar Steinach am Brenner. Daar stonden de fietsen nog van www.aafkeprinsen.nl/fietsreis-naar-steinach en die hebben we nog even mee gehad naar de Laponesalm. 's Middags nog heel even op de Brenner gekeken en toen eten bij Platzl.

Op 7-10 ontbeten bij Christa met een taartje voor Hank's verjaardag en daarna naar huis gereden. Druk onderweg met wegwerk en files maar weer veilig thuis en een mooie paar dagen samen gehad!

66 views
0 faves
0 comments
Uploaded on October 8, 2014