Ghana 2005
3. - 13. februar 2005 var jeg med Henrik nede og besøge Erik i Ghana hvor han for tiden er bosat og arbejder.

Ankomst Accra
Vi ankommer til Accra d. 3. februar sent på aftenen, og slår os ned på Eriks altan med nogle godnatdrinks. Den 4. februar er Henrik og jeg er i første omgang selv omkring i byen mens Erik er på arbejde. Senere er vi alle tre på Next Door og slutter dagen på Labadi Beach i udkanten af byen. Den 5. februar ved jeg ikke hvad vi lavede. Uden billeder, ingen hukommelse:-/

Kakum nationalpark og hængebroerne
Den 6. februar er en begivenhedsrig dag. Om morgenen forlader vi byen med kurs mod først Kakum Nationalpark hvor vi er ude og gå på hængebroer udspændt mellem trætoppene.

Elmina og St George's Castle
Bagefter tager vi videre til Elmina og St George's Castle. Jeg glemte helt af tage billeder af det gamle slavefort udefra, men udsigten fra fortet var også imponerende.

Anamabu
Om aftenen d. 6. februar ankommer vi til Anamabu hvor vi tilbringer et par dage på stranden.

Accra igen
Om eftermiddagen d. 8. februar er vi på vej ind i Accra igen hvor vi d. 9. bl.a. er på marked.

Krokrobite Beach
Erik skal igen arbejde et par dage, så Henrik og jeg tager en taxatur (med flagermus på vejen) til Krokobite Beach.

Accra igen igen
D. 12. februar er vi igen i hovedstaden. Den 13. - vores sidste dag - tilbringer vi en stor del af tiden igen på Labadi Beach.

Flere Ghana billeder...
I juni 2006 var jeg igen nede og besøge Erik i Ghana. Denne gang også med en et-uges road-trip der bragte os længere ind i landet. Se billederne fra dén tur i mit Ghana 2006 photoset.
80 photos · 3,203 views