PRO
Ian By: Ian

0810BerkhamstedRex (22)

The former squat circle lounge has been opened up to form a new entrance foyer for the cinema - at the far end of the corridor is the box office and through that wall would have been the top of the stairs from the main foyer where the Gatsby mural now exists.

 

This is how it used to look:-

www.flickr.com/photos/stagedoor/365799102/

 

Berkhamsted Rex, October 2008

Andrew De Rosa faved this
1,115 views
1 fave
0 comments
Taken on October 13, 2008
  • ƒ/3.0
  • 14.0 mm
  • 1/6
  • 200
  • Flash (auto, did not fire)
  • Show EXIF
This photo is in 4 groups
This photo is in 2 albums

Additional info

  • Viewing this photo Public
  • Safety level of this photo Safe
  • S Search
    Photo navigation
    < > Thumbnail navigation
    Z Zoom
    B Back to context