• What are these? - miikkahoo
 • Dried soy chunks, rehyhdrated and fried with lots of spices.

Soy & Bean Salad

Newer Older

With various greens and orange&chili dressing.

catail_0, Sabbour, Oh M!, annamunter, and 4 other people added this photo to their favorites.

 1. マユミ [deleted] 82 months ago | reply

  yumm! =9

 2. Vuohi 82 months ago | reply

  OOH,näyttää tosi namilta! Soijapaloista saa kyl hyviä juttuja aikaseksi jos ne ei mössöönny niinku mulle on muutamaan kertaan käyny soijasuikaleiden kanssa.. Paloista tosin en ole oikeen onnistunu saamaan minkään makusia, miten maustoit noi?

 3. Elina Innanen 82 months ago | reply

  Seitan Wörshipper,
  Noi on itse asiassa niitä Reformin soijapyöryköitä (en kyllä tajua tota nimeä, ei mitään pyörykät ole noin pieniä), ja muutenkin kyseisen firman soijajutut pysyy huomattavasti paremmin muodossaan keitettäessä toisin kuin halvemmat kilpailijoiden versiot. Mausteista ei ole mitään käsitystä, kunhan taas tapani mukaan heittelin yhtä sun toista mitä nyt sattui käsiin osumaan.

 4. Vuohi 82 months ago | reply

  jeps, mä olen saanu niistä soy apetitin suikaleista semmosta mössöä aikaan, mut sain korvaukseksi niiltä semmosia pienempia soijapaloja ja rouhetta kun valitin sinne kuluttajapalveluun. oitin laittaa niitä paloja yhteen soppaan, mut ne oli kyl aika kamalia siinä...

  Pitäs kokeilla noita Reformin tuotteita, ne on vaan kalliimpia kuin noi muut. Etenkin ne leikkeet on houkutelleu mua jo pidempään.

keyboard shortcuts: previous photo next photo L view in light box F favorite < scroll film strip left > scroll film strip right ? show all shortcuts