FINAL CAMPIONAT CATALUNYA RELLEUS VIC
FINAL CAMPIONAT CATALUNYA RELLEUS VIC 2013 -

Resultats: www.fcatletisme.cat/Promocio/promocio2013/resulcatrelleus...

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ
Cinc Rècords de Catalunya aconseguits

Aquest dissabte 4 de maig s'ha celebrat la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí a l'Estadi Municipal Josep Mª Pallàs de Vic. Ha estat una extraordinària matinal atlètica amb la consecució de cinc rècords de Catalunya.
A la prova dels 4X80 metres infantil femení, el CE Universitatari ha millorat el rècord català a la semifinal amb un temps de 41"61 i un equip format per Orianne Atance, Maria de Mingo, Sara Gallego i Lola Martinez, però a la final, ha estat el UE Terrassa qui ha aconseguit el títol amb un registre de 41"53 que millorava el recent rècord, i amb un equip format per Belen Heredia, Julia Palacin, Julia Puerta i Anna Sasot.
Seguint amb la categoria infantil, s'han millorat els rècords de 4X200 m tant a la categoria masculina com a la femenina. En nois, ha estat el Cornellà At. qui ha marcat 1'47"29 amb un equip format per Bernat Canet, Miguel Garcia, Ivan Lopez i Alex Valverde. En noies, l'equip vencedor amb rècord ha estat el CE Universitatari que ha fet 1'50"41 amb un equip format per Orianne Atance, Maria de Mingo, Sara Gallego i Claudia Ruffo.
A la categoria cadet, el Girona C. Brava-CAP ha millorat el rècord català de 4X300 m femení amb un registre de 2'51"79 i un equip format per Llum Gardella, Anna Massa, Lluisa Mitja i Judith Soler.
57 photos · 2,953 views