new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Het Waxinesyndroom. | by Roel Wijnants
Back to group

Het Waxinesyndroom.

Josè , zie foto onder ken ik al jaren , met prinsjesdag heeft ze vaak een bord bij zich met een kritische noot . Vanwege een slechte staanplaats kon ze niet zien of haar bord gezien werd door de inzittenden van de koets en zelf zag ik ook weinig , ik besloot om Josè via mijn camera met uitklapscherm mee te laten kijken zodat ze optijd het bord omhoog kon steken in de hoop dat het gezien werd.

Toen ik omkeek naar Josè zag ik minsten 5 blauwe uniformen en evenzovele oortjes om ons in de gaten te houden . na afloop liepen we weg en werd ik staande gehouden . Josè mocht doorlopen die staat geregistreerd . Er werd mij gevraagt om een legeitimatie en wat ik aan het doen was en wat mijn relalie tot Josè was.

minstens 8 man staan achter mij om te kijken wat ik doe en nog moet ik alles uitleggen

Na alle gegevens doorgebeld en gecontroleerd te hebben mocht ik weer vertrekken .

Big Brother was te sterk aanwezig die dag er waren veel controles en er werd hinderlijk veel gevraagd naar wat je aan het doen was. Een lokale omroeper die pas laat met uitzenden begon en wat rond slenterde werd gecontroleerd vanwege zijn uiterlijk,stoppelbaard trainingspak en AHtas.Mijn opmerking-grapje dat hij zijn waxinelichtjes nu wel kwijt zou zijn werd niet in dank afgenomen. Het waxinesyndroom had zo z'n uitwerking op het plein in Den Haag.

   

748 views
0 faves
17 comments
Taken on September 20, 2012