new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Lineas 186 221, Rotterdam Centraal (NL) | by CargoDriver
Back to photostream

Lineas 186 221, Rotterdam Centraal (NL)

Dat Lineas flink groeit in Nederland zal menig persoon niet ontgaan zijn, meer transittreinen vanuit België door Nederland richting Duitsland via diverse grensovergangen, maar ook meer vervoer tussen Nederland en Belgie of Nederland en Duitsland.

 

Direct na de jaarswisseling zal Lineas twee nieuwe treinen gaan rijden: zowel de Dolime trein tussen Hermalle-sous-Huy en Veendam en de Trier-shuttle in een driehoeksvorm Rotterdam - Trier - Antwerpen - Rotterdam en worden de activiteiten in de Rotterdamse haven uitgebreid.

 

Hoewel deze nieuwe treinen al regelmatig besproken zijn in de hobbywereld, zijn er een aantal dingen komende waar nog niet volop over gepraat kan worden - dingen die uiteindelijk voor de hobbywereld wel duidelijk zullen worden!

 

Één van deze voor het publiek mysterieuze verhalen zal de komst van een 363'er op de Amsterdam Westhaven zijn. In 2019 zal dit lokje diverse rangeerwerkzaamheden gaan uitvoeren, hoe en wat.... zal even een verassing blijven!

 

In de nacht van donderdag op vrijdag werd de 363 723 overgebracht van Roosendaal naar Amsterdam Westhaven, getrokken door de 2829 en om 00:30 kon hier nog snel even een plaatje van gemaakt worden!

36,380 views
115 faves
10 comments
Taken on December 28, 2018