new icn messageflickr-free-ic3d pan white
"Wereld van Witte de With" | by dietmut
Back to photostream

"Wereld van Witte de With"

Witte de Withstraat

 

Tien jaar de wereld van Witte de With !

Dit jaar bestaat Festival De Wereld van Witte de With 10 jaar ! Het jubileum heeft als thema “er zijn grenzen”. Het is geen plat Rotterdams evenement maar hier kan en mag heel veel.

 

voorbeeld 1:

“De Hohe Heren !” Op de unieke locatie van Architectenbureau Kühne & Co. Aan de Boomgaardstraat speelt zich de voorstelling Hoge Heren af. Vanaf een hoogwerker tuut het publiek de ruimte in, waar zeven homo’s een feest proberen te organiseren. De bezoekers dragen koptelefoons om te horen waar ze het over hebben, herkenbare verhalen over keuzes maken, roddels, bijzondere ontmoetingen liefde en geluk.

 

voorbeeld 2:

De Tietenrace

Wie heeft de enige, echte Rotterdamse Tiet 2009? Grote, kleine, jonge, oude tieten, neptieten, vrouwen, mannen- en travestieten tieten in alle soorten en maten en van allerlei origine geven zich (in meer en mindere mate) bloot. Ze strijden om de eretitel.: Rotterdamse Tiet 2009 en komen hiermee samen op tegen borstkanker. Deelnemers betalen inschrijfgeld dat gedoneerd wordt.

 

voorbeeld 3:

In zijn ontwerp Trappen/Tribune/TENT. verklaart Ties Ten Bosch de tentoonstellingsruimte van TENT. letterlijk tot openbaar gebied. Hij zet twaalf trappen tegen de gevel van TENT. Je mag er op zitten of gebruiken om door de ramen naar binnen te klimmen. De trappen dienen bovendien als podium voor verschillende performances en een modeshow van Nina Boas.

 

news.google.com/news?sourceid=ie7&q="Wereld+van+...

 

www.festivalwww.nl/index.php?option=com_search&search...

 

 

 

 

1,762 views
1 fave
2 comments
Taken on September 12, 2009