new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Els guardians de la rosa | by queropere
Back to photostream

Els guardians de la rosa

No tenia cap intenció de possar aquesta, però estic, per sort, ben liat en projectes, espero, positius i personals ... m'agrada i em deixa poc temps, però estic tant content... que em fa por.

Tot i això, sigui quin sigui el resultat final, ara per ara, em fa sentir bé i ho estic aprofitant al màxim.

Quant tingui tingui l'agulla ben enfilada ja us aniré explicant. Ara només us diré que fa 25 anys, com a mínim ja feia fotos, i ja en publicava en llibres del poble, ara potser tocaria refer-ne alguna.

Tot i no voler-la possar, aquesta foto m'agrada, a part de la qüestió estètica, que podria, segur, ser millor, m'agrada per com la vaig poder captar, com la vaig poder fer meva. Després d'una setmana la història era ja ben diferent.

Com futures roses aprenen model de la ja crescuda ... cap d'una setmana un munt de roses amb el centre ja pensit i ple deteriorament ,,, fa pensar... la vida, el possible futur.

Avui parlava amb un bon amic del seu possible futur i després d'una bona estona se m'acud preguntar-li que creia que faria aquesta mateixa tarda. No ho sabia. Doncs, a mi és el que m'ocupa, ara que estem parlant i dins d'unes horetes que tinc ganes de fer .. per dintre de cinc anys tinc il·lusions, fins i tot fantasies... però no sé massa que em passarà no vull frustar-me, encara.

Desig que aquest futur ben proper sigui ben clar per a tothom i el llunyà pugui ser il·lusionant encara que potser poc probable és el que m'agrada per a mi i per a tots..

Una infinita i positiva setmana per a tothom.

1,717 views
15 faves
32 comments
Taken on June 1, 2013