new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Flors a la porta de Sant Fèlix | by queropere
Back to group

Flors a la porta de Sant Fèlix

Aixó de temps de flors m'ho vaig agafar força al peu de lletra.

He intentant fotografiar més flors que Girona. Girona la puc fotografiar amb gent o sense, amb flors o sense, però aquests dies és impossible fer-ho sense persones, per tant he fet detalls i allò que m'ha anat sortint, és a dir alguna sorpreseta que ja arribarà. Espero

Aquesta va estar una de les primeres. és l'escala de Sant Félix, la Basílica a tocar de la Catedral, as la seva porta principal. Em va agradar veure-la d'aquesta manera i fer-la com una mica fonadís.

Estem a meitat de setmana i bufa com estic d'atrefagat. Avui he hagut d'anar a fotografiar gent gran ja que a un Centre de Gent gran del poble hi havia una senyora que feia 90 any i ho celebraven. Clar hi ha anant el Regidor de torn i ha volgut que s'inmortalitzés. He disfrutat quan s'han acabat les fotos de "compromís" i he buscat les de les persones amb tranquilitat... Miraré si demà us en puc possar una mostra.

Però estava amb les flors i Girona. Ja veieu estic ben dispers.... però m'ha agradat la vitalitat d'aquesta persona de 90 anys, que voleu que us digui!..

Salut per a tothom i, com a minim, fins els 90

2,075 views
7 faves
35 comments
Taken on May 12, 2012