new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Pit-Roig a l'hivern de Girona | by queropere
Back to group

Pit-Roig a l'hivern de Girona

Moltes vegades em sento aixi de petit i feble.

Segur que no entenc ben res d'allò que passa al meu voltant, d'allò que en podría anomanar el món que m'envolta, sobretot el món de l'ésser humà.

Ens treuen el gra, diuen que el necessiten per pagar a no sé quí, que només fa que explicar la quantitat de beneficis que té. Escombren les engurnes de pa perqué no poguem menjar massa, millor que no mengem gens. I no ho entenc.

De què serveix la capacitat de crear objectes inútils si ningú no els pot comprar?. On està el benefici del que els fa?

Segurament sóc això, un petit ocell pit-roig, que no entenc perqué no li deixen menjar les sobres en pau, que no el deixen volar pel sotabosc i per la plenúries. No ho entenc.

Avui s'ha fet vaga, ara a casa, em sento petit, com sempre, i la meva pregunta és: haurà servit per a res?.

Els sindicats han mostrat que les subvencions que cobren no se les poden retallar, està bé. però a mi i a milions de pobrets ocellets com jo ens ha servit per a res?

Ningú parla de les malversesions que hi ha, n'hi ha hagut i n'hi haurà en aquest país, de la manera canellesca que tenien tots de distribuir-se les subvencions europeas , quan n'hi havia..

Només sé que un ocell petit arraulit, junt amb molt altres, haurà de pagar el ciri trancats i ningú en parla de les tranquedisses, només del deutes i del interessos ... i sembla que són totes nostres... els beneficis no ho han estat mai.

Espero que amb tot aquest embolic pugui, aquest ocellet petit, poder dormir en pau i que tots el ocellets també ho puguin fer, de dormir en pau, hagi fet o no vaga

2,270 views
19 faves
40 comments
Taken on February 5, 2012