new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Perfil de llop | by queropere
Back to photostream

Perfil de llop

S'han acabat. Això no sé si és bo o no. S'han acabat les festes extres i ara bé un temps de molta quotidianitat, fins i tot, d'un cert avorriment. però aquest any m'he preparat, tinc tasques a fer, projectes que he engegat ja o estar a punt de ser engegats.No vull sentir cap tipus de desànim, no m'ho puc permetre, no m'ho vull permetre.

No, no són aquelles propostes que ens fem cada principi d'any, són coses més realistes.

Per tant no iré al gimnàs... si hauré de fer més exercici ja que hauré d'anar més amunt i avall a fer activitats que em plaguin .

M'he apuntat i pagat un curs de fotografia de sis messos que diuen que serà de nivell mig/superior. Espero poder-lo seguir i fer-ho de manera intensa i profunda... i al final potser n'aprendré una mica i tot.

Em sento com aquest llop a l'escalforeta del sol però sense perdre res de vista, talment a l'espectativa del que pugui ser. Començaré aquest mateix dijous i acabarem a finals de Juny. El que us deia mig any.

Espero poder trobar aquells elements que em puguin faltar per fer que les fotos siguin com més meves i saber a què em vull dedicar ... quan sigui gran.

Ara faig de tot, però res excesivament bé. probablement, tampoc malament, però segurament sí vulgar.

Veurem que aprenc, si sóc capaç d'aprendre.

El que si em fa sentir bé és que en tinc ganes, moltes ganes. Això ja ho crec positiu. El resultat ja es veurà.

De moment i mentres us deixo un parell d'imatge d'un llop fetes a Molló Parc amb tota la tranquilitat del món, perqué us facis sentir forts per empendre aquesta setmana amb empenta i il·lusió. Salut per a tothom

1,283 views
13 faves
38 comments
Taken on December 8, 2011