new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Arriba Sant Jordi | by queropere
Back to group

Arriba Sant Jordi

Les roses, i no són de color rosa, comencem a treure el nas i fan que el camí aprop del jardins s'ompli d'una aroma, d'una fragància que ens recordar que estem arribant a la meitat de la primavera.

M'agrada i m'entusiasma. Fa un plaer especial poder sortir al matí o a la tarda a passejar, poder saludar a tot el veïnatge i preparar-se per celebrar el Sant Jordi, data de la cultura i l'amor.

No sé si podré adquirir cap llibre, ja que els diners em manquen per altres coses més essencial, però per sort tinc a tocar de casa una biblioteca que em deixa tots els llibres que necessito, que vull llegir i disfrutar.

Espero estar en forma per poder passejar pel passeig Ciutat de Girona de Salt i , perquè no, fer alguna foto, trobar a les amistats i desitjar a tothom una molt bona diada.

Sé que hi haurà gent que no ho entendrà però un dels dies més importants per a la cultura i l'estimació assenyalat en el nostre territori no és festiu, però tothom surt, es passeja i estima ... encara que hi hagi persones que no ho entenguin.

534 views
14 faves
2 comments
Taken on April 13, 2019