new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Joies de paciència | by queropere
Back to group

Joies de paciència

En el petit Marcat de Nadal que es va fer al poble amb l'excusa d'encendre els llums de les festes que s'apropen al vespre vaig veure i vaig poder fotografiar diferent coses, però allò que em va cridar l'atenció van ser unes pedres arrodonides i d'un tamany que podia cabre dins la mà. Allò magnífic era el treball que s'havia fet per fer-les diferents i meravelloses, per pintar-les, per decorar-les.

Vaig poder compartir una estoneta amb l'autora. Em va dir que sí hi havia hores de paciència i de pensar en cada disseny. La vaig dir que em semblaven a mi, que eren magnífiques, i amb el seu permís amb vaig a disposar a fotografiar-les.

M'han va ensenyar algunes sense pintar, no era pedres qualsevol era molt polides, netes i fines per l'acció del temps i de l'aigua del riu, eren naturals.

A mi en varen semblar petites joies d'un bellesa i paciència sublim i que només qui estima l'art pot invertir el temps i paciència que requereixen, per això en vaig fer algunes fotos que amb el temps ja aniré posant, espero que us agradin.

653 views
16 faves
3 comments
Taken on December 1, 2018