new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Carriler a la Granada | by Pol Llopart
Back to group

Carriler a la Granada

Català: Un dissabte qualsevol dues angleses de la sèrie 37 numerades com a L22 i L27 respectivament van a la cua de la composició d’un carriler direcció Barcelona, de Vilafranca del Penedès a Sant Vicenç dels Horts. Era molt curiós ja que moltes composicions de trens obres col•locaven les locomotores a la cua del tren i de allà empenyen el tren i al tornar ja no havien de fer cap mena de maniobra.

 

Castellano: Un sábado cualquiera dos inglesas de la serie 37 numeradas como L22 y L27 respectivamente van a la cola de la composición de un carrilero dirección Barcelona (de Vilafranca del Penedès en Sant Vicenç dels Horts). Era muy curioso que muchas composiciones de trenes obras se componían de tal forma que las locomotoras se colocaban en la cola del tren y de allí empujan el tren y al volver ya no tenían que hacer ningún tipo de maniobra.

 

English: Two 37 (L22 and L27), bring a rail train. It was very normal of this trains push at the back of the train back. oday the works already completed these locomotives and the future looks bad for this fantastic locomotives.

2,830 views
17 faves
31 comments
Taken on December 9, 2009