new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Autumn

20111029-8599

 

Press L for more details and a better view

 

Afgelopen winter werd ik benaderd door Reinier. Hij had een paar foto's van mij op flickr gezien die hij graag wilde gebruiken voor een nieuwe website die toen in ontwikkeling was voor zijn band "The Storks". Beginnende creatievelingen kan ik zo'n verzoek niet weigeren, zeker niet als ze er netjes om vragen en niet alles vooraf illegaal gedownload hebben. Met alleen naamsvermelding ben ik al tevreden.

Omdat hij toch iets terug wilde doen -in ruil voor- werd mij aangeboden vanuit zijn huis in de Maliestraat aan het Smidswater wat foto's te maken. Ook in het huis zelf, een rijksmonument, mocht ik van binnen overal fotograferen. Op de begane grond is het bekende Café Hathor gevestigd en op "27 augustus 1851 vestigde zich hier in het Maliehuis Johan Herman Buckmann, zijnde de eerste beroepsfotograaf van 's-Gravenhage". Tijdens de rondleiding liet hij mij de deur zien waarachter vroeger Winston Churchill woonde die toen bij de Engelse legatie werkte. Kortom een pand met geschiedenis.

Op 29 oktober 2011 was het dan eindelijk zover. Dit is ook het huis waar hij zijn hele studententijd heeft gewoond en dat is nog wel een beetje te zien.

Bij onderstaande link is de website te vinden en komen een paar van mijn foto's terug. Bij "links" op de website kan je via soundcloud hun muziek beluisteren, is zeker de moeite waard!

 

thestorksmusic.com/

1,254 views
9 faves
19 comments
Taken on October 29, 2011