Bounty kindvriendelijk voor Kids
Ga op ontdekkingsreis op een dwarsgetuigd zeilschip.

Dit is echt een onvergetelijke ervaring en educatieve beleving voor Kinderen!

Aan boord zijn leuke kinderactiviteiten. O.a. een leuke piratenkleurplaat om tijdens het varen in te kleuren. Aan boord kunnen er ballonnen opgeblazen worden. Ook zijn er op het schip voor een klein prijsje leuke bandana’s verkrijgbaar. En een schatkist met nog veel meer speelgoed met o.a. piraten kleding. Kortom de kinderen hebben genoeg te zien of doen tijdens zo'n reis.


Wat is niet leuker om de stoere Gouden Eeuw verhalen en het leven aan boord van de Batavia te beluisteren. Of lekker actief bezig zijn op de werf met verschillende kinderactiviteiten, Daarna gaan de kinderen deze theorie in praktijk brengen door actief mee te helpen met het hijsen van de zeilen onder professionele begeleiding of als stuurman koers zetten naar waar de wind ons brengt.

Al deze activiteiten kunnen in een dagprogramma combinatie met www.batavialand.nl en Bounty Opstapdagen worden gerealiseerd.

Leuke tip! Kinderen van 4-12 jaar krijgen 50% korting op de zeiltocht en tussen 0-3 jaar varen ze zelfs helemaal gratis mee.

Bekijk onze evenementen:
www.zeilschipbounty.nl/events
48 photos · 30 views