new icn messageflickr-free-ic3d pan white
RRF 4402 met keteltrein in Moordrecht | by NS Bodegraven
Back to photostream

RRF 4402 met keteltrein in Moordrecht

RRF 4402 met keteltrein in Moordrecht

 

MOORDRECHT: In de periode van eind juni tot en met begin juli is aardig wat gefotografeerd, echter vind ik weinig foto's het uploaden waard. Eén fotootje daarentegen vond ik wel aardig om publiekelijk te delen.

 

Op de zonnige ochtend van woensdag de elfde juli mocht RRF weer naar Bad Bentheim toe met een keteltrein vanaf Rotterdam IJsselmonde. RRF zet vrijwel altijd voor deze treinen één van de twee 4400'en in. Gelukkig mocht een nez cassé ook op deze dag de keteltrein trekken.

 

Aangezien in Moordrecht door veel mensen gefotografeerd wordt en alle stekken ook wel afgezaagd worden, probeerde ik ditmaal eens wat anders. Ik wilde immers een trein langs het water hebben met een fraaie wolkenlucht én weerspiegeling. Mijns inziens is dat aardig gelukt.

 

De 4402 heeft een tamelijk lange keteltrein aan de haak als zij de fotograaf onder treinnummer 49781 passeert in een zonnig Moordrecht. Hierna werd het hemeldek gevuld met wolkenpartijen en was de blauwe lucht niet meer te vinden. Tevens een groet terug aan de dienstdoende machinist.

 

Foto © Matthijs Schreurs

Datum: 11/7/2018 9:54

Locatie: Spoorweglaan, Moordrecht

2,201 views
53 faves
4 comments
Taken on July 11, 2018