new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Station Art-Goldau - 3-5-2015 | by RhB-Mikey
Back to photostream

Station Art-Goldau - 3-5-2015

Van 1 tot 3 mei een weekendje Zwitserland om onder andere foto's te maken van station Langwies en de Fitnessfahrten in Erstfeld mee te maken Met dank aan de modelspoorclub uit Sargans en vriend een rondleiding op de depot van Erstfeldt gehad en op de laatste dag zijn we naar Bellinzona gegaan om daar wat te wandelen op de terugreis naar Arth-Goldau heerlijk gegeten in de restaurant van de ICN na een korte rust in Goldau moest ik weer terug naar Zürich voor de CityNightLine naar huis

 

 

Hier de fotos van dag 1

In Zürich aangekomen de eerst volgende trein naar Chur genomen om vervolgens naar Langwies te gaan. een uur later de trein naar Arosa om daar te kijken hoe de vernieuwde station eruit ziet met een mooi voetgangers brug heb je nu mooi zicht op de sporen. met hetzelfde trein ben ik naar Chur gegaan om mijn reis door te zetten naar Arth-Goldau waar ik verbleef.

 

 

Dag 2 zijn we naar Erstfeld gegaan om naar de Fitnessfahrten te kijken erg leuke ervaring was dat moet ik vaker gaan doen :-) na de Fitnessfahrten zijn we naar Göschenen gegaan voor 14 uur moesten we weer terug naar Erstfeld voor een rondleiding in de Depot dat was heel erg gaaf.

 

 

Dag 3 vandaag een rustig dagje we zijn naar Bellinzona afgereisd op hoop dat het daar wat beter weer is. eerst zijn we naar een kasteel gewandeld daarna weer terug naar het station we zijn met de ICN terg gegaan naar Goldau in de restaurant van de ICN hebben we een heerlijk bordje pasta gegeten.

 

rond 18:00 ben ik weer zelfstandig naar Zürich gegaan om daar op mijn gemak wat kadoo's te kopen voor thuis. op 20:45 vertrok de City Night Line terug naar Amsterdam.

740 views
4 faves
1 comment
Taken on May 3, 2015