Cartell 4 Gats 120 Anys
UN BRINDIS PELS 4 GATS!

El Restaurant “Els Quatre Gats” un dels llocs més emblemàtics del Modernisme a Barcelona, celebra el 120è aniversari. Per commemorar la inauguració del local que Pere Romeu va obrir el 1897, es va convocar un concurs per triar el cartell que il·lustrarà l’efemèride. L’obra guanyadora ha estat “Brindis” de l’artista catalana Noemí Carrau

El concurs ha comptat amb la participació de més de 50 il·lustradors de tota Catalunya. Les 10 obres finalistes formaran part d’una exposició col·lectiva que se celebrarà el mes de gener de 2017 i que servirà per inaugurar els actes de l’aniversari.

L’any 2017 començarà amb un ampli programa d’activitats que tenen com a denominador comú la Cultura, la Solidaritat i la Gastronomia.

El local acollirà exposicions d’alguns dels millors artistes del moment. També hi haurà un concurs d’Sketching o Pintura Ràpida on es realitzaran dibuixos de temàtica relacionada amb “Els Quatre Gats” i el Modernisme. El mític restaurant, tindrà també un espai dedicat a la Literatura i convocarà la tercera edició del certàmen literari “Ploma 4 Gats”. Un diumenge de cada mes se celebrarà l’Hora del Conte Solidari, en la qual un personatge popular de la societat catalana llegirà un conte que l’hagi marcat en la seva vida.

El principal esdeveniment tindrà lloc el 12 de juny, data exacte de l’aniversari, amb un sopar de gala on assistiran personalitats de diferents àmbits de la ciutat i del país.

www.4gats.com

Noemí Carrau
www.nacasona.net
29 photos · 58 views