new icn messageflickr-free-ic3d pan white
EL DAVID DI MICHELANGELO, UNA VISIÓ MOLT PARTICULAR ("El David de Miguel Ángel, una visión muy particular", "David  of Michelangelo, a very peculiar view" ) | by Mario Martí
Back to group

EL DAVID DI MICHELANGELO, UNA VISIÓ MOLT PARTICULAR ("El David de Miguel Ángel, una visión muy particular", "David of Michelangelo, a very peculiar view" )

El David di Michelangelo és una obra renaixentista que fou esculpida entre 1501 i 1504 en marbre blanc de Carrara. L'escultura representa a l'heroi bíblic, el rei David, quan està preparant-se per a enfrontar-se a Goliat. El representat en la meva foto té un toc homoeròtic una mica més remarcat, tot i que l'original ja es considera una mostra d'aquest tipus d'art.

"

El David de Miguel Ángel es una obra renacentista que fué esculpida entre el 1501 y el 1504 en mármol blanco de Carrara. La escultura representa al héroe bíblico, el Rey David, cuando se está preparando para enfrentarse a Goliat. El representado en mi foto tiene un toque homoerótico algo más remarcado, aún teniendo en cuenta que el original ya se considera una muestra de este tipo de arte."

"

The David of Michelangelo was sculpted between 1501 and 1504 (Renaissance) with white marble of Carrara. David , the future king David, appears ready to fight against Goliath. In my pic David has a homoerotic look, more clear than in the original."

   

19,593 views
27 faves
73 comments
Taken on December 22, 2008