new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Arc de Triomf de Barcelona, 1888 (Victory Arch of Barcelona, 1988) | by Mario Martí
Back to photostream

Arc de Triomf de Barcelona, 1888 (Victory Arch of Barcelona, 1988)

Construït com a porta d'accés del recinte firal de l'Exposició Universal de Barcelona del 1888 per Josep Vilaseca i Casanovas,d'estil neomudèjar, hi destaquen el fris de la façana principal amb l'escultura "Barcelona rep les nacions" de Josep Reynés; el de la façana posterior (la que mira cap el parc de la Ciutadella) amb l'obra primerenca de Josep Llimona "Recompensa" que representa el lliurament de guardons als participants a l'Exposició (és el que es pot veure a la foto).

 

Construído como puerta de acceso al recinto ferial de la Exposición Universal de Barcelona del 1888 por Josep Vilaseca y Casanovas, de estilo neomudéjar, se distingue el friso de la fachada principal con la escultura "Barcelona recibe las naciones" de Josep Reynés; el de la fachada posterior (la que mira hacia el parque de la ciudadela) con la obra primeriza de Josep Llimona "Recompensa" que representa la entrega de premios a los participantes de la exposición (es el que se ve en la foto).

 

It was built as main entrance to the1888 World Fair of Barcelona by Josep Vilaseca i Casanovas in neomudejar style. In the back frieze we can see the sculpture 'Barcelona welcomes to the nations' by Josep Reynes. In the main frieze (in this pic) we can see the first work of Josep Llimona 'Reward' with the prizegiving of the fair.

19,853 views
11 faves
40 comments
Taken on September 10, 2004