190201 Women Empower Event
Foto's Kirsten van Sant

-----
Uit de uitnodiging:

Ambassadeurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken zijn ieder uur van de dag ergens in de wereld actief voor Nederlanders en Nederland, laten hun stem horen en oefenen invloed uit op internationaal niveau. Zij houden zich bezig met thema’s als veiligheid, duurzaamheid, economische groeikansen en diversiteit & inclusiviteit.

Met dit WOMEN EMPOWERMENT EVENT in het Amsterdamse Pulitzer Hotel slaan we de brug tussen twee werelden; die van vrouwelijke ambassadeurs en die van vrouwen met invloed in de maatschappij en media. We bespreken relevante maatschappelijke thema’s op internationaal niveau met bijbehorende stellingen. Er zijn drie hoofdthema’s en twee sprekers per thema.

Jouw tafelgenoten ondernemen, schrijven, acteren of regisseren en bereiken een publiek dat zij in beweging kunnen brengen. Het zijn vrouwen met een stem die gehoord wordt en waarmee ze effect kunnen bereiken in de media en in hun eigen netwerk. Door onze krachten te bundelen kunnen wij een voorbeeldfunctie innemen en invloed uitoefenen op de nieuwe generatie vrouwen op internationaal niveau.
93 photos · 144 views