new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Unfocused (I) | by Mar Fernàndez
Back to photostream

Unfocused (I)

Nearly a year ago I took this photo. I was a good time playing with focus and blur. I love the magic that this all blur photo transmitted to me... But it was kept in a corner of my computer waiting to find time to come to light. And that day has come thanks to this month's theme of "La Vuelta al Mundo": blurs.

 

Hace ya casi un año que hice esta foto. Estuve un buen rato jugando a enfocar y desenfocar. La magia que me trasmitía esta foto toda desenfocada me encantaba ...! Pero se quedó guardada en un rincón de mi ordenador a la espera de encontrar un momento para salir a la luz. Y ese día ha llegado gracias al tema de este mes de "La Vuelta al Mundo": Desenfoques.

 

Ja fa gairebé un any que vaig fer aquesta foto. Vaig estar una bona estona jugant a enfocar i desenfocar. La màgia que em trasmetia aquesta foto tota desenfocada m'encantava...! Però es va quedar guardada en un racó del meu ordinador a l'espera de trobar un moment per a sortir a la llum. I aquest dia ha arribat gràcies al tema d'aquest mes de "La Vuelta al Mundo": Desenfocaments.

 

2,303 views
30 faves
39 comments
Taken on February 17, 2010