new icn messageflickr-free-ic3d pan white
SNCF Z100 - Sauto 04/07/2012 | by MarcS9
Back to group

SNCF Z100 - Sauto 04/07/2012

Català: Després d'una excursió al Pic Gallinàs vem aturar-nos a dinar vora l'església de Prats de Balaguer, des d'on es gaudeix d'una bona vista de la vall del riu Tet i a més permet controlar una part del traçat del Tren Groc. D'aquesta manera, amb el zoom a tope i a una distància de 1200 metres, vaig fotografiar aquestes unitats Z100 fent el TER entre Font Romeu i Vilafranca de Conflent. Tot i que he retocat la foto força malament, li trobo un toc de foto antiga que no em desagrada.

 

Castellano: Después de una excursión al Pico Gallinás nos paramos a comer cerca de la iglesia de Prats de Balaguer, donde se tiene una buena vista del valle del río Tet y además permite controlar una parte del trazado del Train Jaune. De esta manera, con el zoom a tope y a una distancia de 1200 metros, fotografié estas unidades Z100 haciendo el TER entre Font-Romeu y Villefranche-de-Conflent. A pesar de haver retocado la foto bastante mal, le encuentro un toque de foto antigua que no me disgusta.

 

Français: Aprés d'une randonée au Pic Gallinàs nous nous sommes arreté à l'eglise de Prats de Balaguer, d'ou il i à une bonne vue sur la vallée de la Têt et en plus on peut controler une partie du parcours du Train Jaune. Ainsi, avec le zoom au maximum et a une distance de 1200 metres, j'ai photographié ces unités Z100 avec le TER entre Font-Romeu et Villefranche-de-Conflent.

919 views
3 faves
17 comments
Taken on July 4, 2012