new icn messageflickr-free-ic3d pan white
SNCF 66200 - Ax-les-Thermes 13/06/2012 | by MarcS9
Back to group

SNCF 66200 - Ax-les-Thermes 13/06/2012

Català: És una màquina de vapor? Nooorrr, és una diesel feta caldo! La BB66200 maniobra un herbicida a l'estació d'Ax-les-Thermes per posar-lo a la via principal, invertir la locomotora i marxar cap a Toulouse tot ruixant les vies. A aquella hora va ser impossible evitar el contrallum, potenciat per l'ombra que hi ha en aquesta estació a primera hora del matí. Després de veure'l maniobrar durant mitja hora, vaig fer-li una bona persecució fins a Foix. Per cert, aquesta mateixa locomotora és la que va fer el reforç a la Mikado amb el Train de la Côte Vermeille del passat dissabte.

 

Castellano: ¿Es una máquina de vapor? ¡Nooorrr, es una diesel hecha polvo! La BB66200 maniobra un herbicida en la estación de Ax-les-Thermes para ponerlo en la vía principal, invertir la locomotora y marcharse hacia Toulouse rociando las vías. A aquella hora fue imposible evitar el contraluz, potenciado por la sombra que hay en esta estación a primera hora de la mañana. Después de verlo maniobrar durante media hora le hice una buena persecución hasta Foix. Por cierto, esta misma locomotora es la que hizo el refuerzo a la Mikado con el Train de la Côte Vermeille del pasado sábado.

 

Français: C'est une machine à vapeur? Nooon, c'est une diesel foutue! La BB66200 maneuvre un desherbeur à la gare d'Ax-les-Thermes pour le porter à la voie principal, inverser la locomotive et partir vers Toulouse en mouillant les voies. En fait, c'est la mème locomotive qui à fait le renforcement de la Mikado avec le Train de la Côte Vermeille du samedi dernier.

1,602 views
11 faves
30 comments
Taken on June 13, 2012