new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Office refurbishment, Canary Wharf, London

Office refurbishment in Canary Wharf, London for a financial client. The brief was to create a more inspiring working environment by targeting previously underutilised areas of the existing offices.

 

Previously uninteresting meeting rooms located throughout the 12,000 sq ft floor were given a radical face-lift with full height photographic images and use of colour across furniture and flooring. The spaces, both open and cellular, are now creative areas successful both in their intended use as well as creating focal points in the open plan floor.

The spaces, both open and cellular, are now creative areas successful both in their intended use as well as creating focal points in the open plan floor.

 

The breakout area has been integrated with the previously separate tea point to create one large open plan space with zones for dining and food preparation. A large circular meeting table with blackboard ‘cocoon’ provides a great area for team lunches and brainstorming sessions. A full height, panoramic forest image provides a focal point and combined with the use of natural wood throughout creates a relaxing environment for personnel to utilise throughout the working day.

2,102 views
0 faves
0 comments
Taken on December 17, 2011