15a Jornades de Portes Obertes
15a JORNADA DE PORTES OBERTES
26.9-15.10.2017
Inauguració: dimarts 26 de setembre a les 18.30 h

El Centre d’Art la Panera presenta la 15a edició de les Jornades de Portes Obertes. Durant el curs escolar, el Centre d’Art la Panera du a terme programes educatius, alguns d’ells assessorats per artistes, que comprenen des d’escoles bressol, educació infantil, educació primària, secundària i batxillerat, fins a la universitat, l’educació no formal i informal.
La mostra té com a objectiu fer visibles els projectes generats pels centres i les entitats que durant l’any han seguit les propostes pedagògiques de les exposicions en curs de la Panera. Amb aquesta premissa, les Jornades ens serveixen per valorar i reconèixer públicament la tasca educativa dels diferents centres d’ensenyament i del seu personal docent, així com de les entitats i professionals que durant l’any creen aprenentatge a partir de l’art i la cultura contemporània.

Participants: Escoles Bressol Municipals de Lleida; Llar d’infants el Carrilet (Albatàrrec); Escola Parc de l’Aigua (Lleida); Escola La Creu (Torrefarrera); Escola Pràctiques I (Lleida); Escola Frederic Godàs (Lleida); Col·legi Claver- Jesuïtes (Lleida); INS Martí Miquel i Pol (Cornellà de Llobregat); INS Màrius Torres (Lleida); Escola d’art Trama (Lleida); Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social: Grau en Educació infantil Gestions Creatives Projecte Llocs 2 amb l’artista Marta Ricart i Grau d’Educació Primària; CEE Siloé (Mollerussa); CEE l’Estel (Balaguer); Associació PROSEC (Lleida); Taller Encaix a càrrec de The Color Lab en motiu d’Animac; Treball a Barris (Centre històric) Institut Municipal d’Ocupació (Ajuntament de Lleida); La Saleta (Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, Àrea de Benestar Social, Centre d’Art la Panera) i Fundació Arrels Sant Ignasi (Lleida).

Activitats:
Dimarts, 26 de setembre a les 18.00 h, es durà a terme la presentació de la programació expositiva del curs 2017–2018, i seguidament, a les 18.30 h, s’inauguraran les Jornades amb la presentació d’alguns dels projectes.
75 photos · 103 views